Onze leesscholen


SBO SAM, Doetinchem

Oktober 2014 t/m september 2018, groep 4

Op de Van Limburg Stirumlaan voelt Limo zich als een vis in het water. Hij mag overal naar binnen lopen en wordt dan met veel enthousiasme begroet. De leerlingen popelen iedere week opnieuw om met hem te mogen lezen en oefenen hard van te voren. En als er groepsfoto's worden gemaakt.... Limo is erbij!

Na 4 intensieve 'leesjaren' hebben we een pauze ingelast. Af en toe gaan we nog een ochtendje om de kinderen weer te zien. Limo's leesvriendjes missen hem erg en het weerzien is dan ook altijd erg hartelijk!


SBO St. Ludgerusschool, Lichtenvoorde

Maart t/m juni 2015, groep 6/7

Bedoeld als testperiode. Met zeer goede resultaten. Limo nam veel spanning weg en maakte het lezen toegankelijker. De kinderen waren zelfverzekerder, ook langere tijd erna. Deze leerlingen deden tussentijds ook spelletjes met Limo. Tot grote spijt van de dyslexiespecialist werd het project niet verlengd vanwege de grote verscheidenheid aan projecten die reeds liepen.


Vrije school De Kleine Prins, Doetinchem

Schooljaar 2014/2015, groep 4

Met veel genoegen hebben wij hier onze eerste 'Lezen met Limo'-ervaringen opgedaan! Het was geweldig om te horen dat de kinderen duidelijk in het leesniveau omhoog zijn gegaan.