Hobby-fotografie


Foto's heb ik altijd al graag gemaakt, maar sinds ik in maart 2016 voor het eerst een spiegelreflexcamera in handen kreeg was ik echt 'verkocht'. Er ging een wereld voor me open en ik ging anders kijken naar alles om me heen. Wat dit voor mij betekent, staat mooi samengevat in de vijf citaten hieronder...


 

Mogelijkheden voor een hobby-fotoshoot

Tijdens mijn wandelingen ontdek ik veel leuks, moois en boeiends... dieren, natuur, mensen die hun hobby aan het uitoefenen zijn. Ik leg dit vast en met veel plezier ga ik aan het nabewerken om er een zo mooi mogelijke serie van te maken.

Sinds kort stel ik mij beschikbaar voor het maken van een leuke serie foto's, de 'hobby-fotoshoot'.

De vergoeding die ik hiervoor vraag bedraagt slechts 7,50 euro per uur. Dat geldt voor het foto's maken en de tijd die de nabewerking in beslag neemt. Bijvoorbeeld: we maken een half uur foto's en ik ben anderhalf uur bezig met het nabewerken van ca. 20 leuke foto's, dan vraag ik daar 15 euro voor.

Voor meer informatie: stuur een email naar contact@moniquevanslooten.nl of maak gebruik van het contactformulier op de homepage.

 

Foto's van wandelingen waar ik heb gefotografeerd

  • 15-05-2018 Stroombroek (12 foto's)
  • 12-05-2018 Stroombroek (11 foto's)
  • 03-04-2018 Stroombroek (23 foto's)
  • andere data: neem contact op voor beschikbare bestanden

> Deze (verkleinde) foto's mogen voor eigen gebruik gedownload worden; wil je een foto ontvangen zonder logo en in vol formaat (maximale MB) dan vraag ik daar 1,50 euro voor per foto. Neem contact op via email naar contact@moniquevanslooten.nl of maak gebruik van het contactformulier op de homepage.


Mijn portfolio

Op deze pagina vind je alvast een aantal foto's maar op de fotopagina ("Gallerij") zijn nog veel meer mooie foto's te bekijken. Deze zijn - op volgorde van de hoeveelheid afbeeldingen - gesorteerd in de volgende categorie├źn:

Katten ~ Luchten ~ Vogels ~ Kippen ~ Overige dieren ~ Bloemen ~ Hobby ~ Paard (en mens) ~ Honden ~ Diversen ~ Natuur


Hartelijk dank voor je interesse in mijn website; nog veel kijkplezier toegewenst in de Gallerij!